lauantai 22. marraskuuta 2014

Vierashuone/työhuone!

Moikka kaikille!

Alimman kerroksen remonttihan tosiaan valmistui jo jonkin aikaa sitten, mutta kummasti on niin kiireistä, että postaus siitä on jäänyt tekemättä. Korjataan nyt virhe ja tutustutaan vähän alimpaan kellarikerrokseen. Ennen ja jälkeen kuvat...Lähtökohta oli vähän tunkkainen meidän makuun ja halusinkin täysin uudistaa alakerran!

Olohuoneesta laskeudutaan kierreportaat alas.

Työnurkkaus kuvattuna portaiden päältä!

Pianon oikealta puolelta käynti kodinhoitohuoneeseen.

Ihana tiilitapetti <3

Yleisnäkymää! Matto vinossa älä välitä ;)

Työpiste.
Remontissa Työnurkkauksen seinä maalattiin Clas ohlsonin maalilla "Mountain Rock" (tummempi harmaa) ja muut seinät tikkurilan seinämaalilla "höyhen" (aika vaalean harmaa). Vuodesohvan taakse laitettiin pitkälle seinälle niin ihana tiilitapetti (ATV). Seinien laitossa apuna oli Esko kuten yleensäkin ja itse maalasin lattian sekä lattialistat Betoluxin Akvalla "maalarinvalkoinen". Loppujen lopuksi täyden muutoksen saa aika kohtuu kustannuksilla!

Mielettömän hienon ja vielä makuni mukaisen pianon ja pianotuolin löysin edullisesti tori.fi:n kautta! Teistä ei kukaan voi arvata kuinka edullisesti se ostettiin! Kuljetukselle tuli kyllä jonkin verran hintaa piano kun painaa 230kg... mutta sekin hoitui yhden firman "pianopäivillä" edullisempaan hintaan.

Työpisteen puinen työpöytä on läheiseltä kirppikseltä viime kesän löytö, josta maalasin kannen vaan valkoiseksi. Työtuoli Ikeasta ja työpisteen harmaa karvamatto todelliseen löytöhintaan Sotkasta! Musta ihana Ikean korituoli kaverilta edullisesti. Ellokselta lammastyynyliinat, musta päiväpeitto sekä musta peili. Harmaa villaviltti  & tummat tyynyliinat H&M Home. Työpisteen lattiavalaisin Ikeasta. Mustavalkoinen matto (Indiskasta) oli meillä ennen ylimmän kerroksen aulassa ja nyt löysi arvoisensa paikan!
Vuodesohva on ollut meillä jo Espanjassa ja on niin kätevä kun aukeaa 160cm leveäksi.

Vielä etsin tuon mustan peilin alle jotain ihanaa pientä puista pöytää eli tuo pikkuinen pyöreä pöytä on vaan väliaikaisesti siinä!

Tämä ei todellakaan ole mikään yhteistyöpostaus, mutta jos jotakuta kiinnostaa mistä mikäkin on löytynyt niin tulipahan ny listaa tehtyä :D

Vauva nukkuu ja onnistuihan tämä postauksen teko jee!
Ihanaa viikonloppua kaikille <3

5 kommenttia: