keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Keittiö ennen / jälkeen!

Hupsista olen ihan unohtanut laittaa näitä kuvia teille!!! Tosiaan nämä muutokset tehtiin jo kun muutettiin eli keittiössä ei ole muuta tapahtunut kuvien jälkeen kuin, että järjestys on pikkuisen muuttunut! Täytyy vielä sitten lisäillä uudempia kuvia kans! Kuvia siis ennen remonttia... ja remontin jälkeen... Jääkaappi sai liitutaulumaalia yllensä!

Tämä remppa tehtiin pienellä budjetilla. Katto maalattiin valkoiseksi, yksi seinä sai tapetin ja muut seinät maalattiin valkoisiksi. Jääkaapin vierestä poistettiin erinäköiset kaapit ja tilalle laitettiin uusvanha astiakaappi. Huuva maalattiin mustaksi! Nämä toteutti tuttu remonttiporukka (itse olin juuri synnyttänyt meidän pikkuisen vauvan)! Myöhemmin kesällä maalasin tuon jääkaapin liitutaulumaalilla.

Haaveissa on isompi keittiöremontti missä saataisiin lisättyä kaappitilaa, koska sitä tarvitaan kipeesti. Uusi lavuaari sekä hanakin olisi toiveissa ja Ikeasta jo katsottuna, mutta vielä ei budjetti riitä, joten näillä mennään toistaiseksi!

Olen kyllä niin tyytyväinen muutokseen sillä budjetilla mikä meillä oli, nyt on meidän näköinen keittiö <3

10 kommenttia:

 1. Mä niin rakastan näitä pienen budjetin remppoja, joissa käytetään suurten setelinippujen sijasta ideoita ja kekseliäisyyttä!
  Ihanan kotoisa keittiö teillä <3
  Ja apua miten kaunis tuo astiakaappi!!!!

  Mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja yllättävän suuri muutos tulikin meidän budjetilla, mutta jo maali tekee paljon ihmeitä :)
   Kiitos paljon ja samoin mukavaa loppuviikkoa <3

   Poista
 2. Ihanat noi laatat tiskipöydän takana ja puuhella! Kodikasta ja kaunista.

  VastaaPoista
 3. Kaunis keittiö! Edellinen asukas taisi pitää turkoosista..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu ja en ole ihan varma oliko väri jopa edellistä edellisen peruja!

   Poista
 4. Oi, miten hieno lopputulos! Tykkään erityisen kovin tuosta liitutaulumaalatusta jääkaapista, mutta kaikkinensa todella kaunista! <3

  VastaaPoista