keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Valkoiset portaat :)

Tässä pari kuvaa valmiista portaista alhaalta päin katsottuna!Ollan oltu kyllä niin iloisia muutoksesta :)

Tästä vielä remppavaiheen kuviin "klik"!

4 kommenttia:

 1. Upea lopputulos! Mietin vaan, että ovatko liukkaat, toivottavasti ei. Uskon että olette tyytyväisiä lopputulokseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse puuportaat eivät ole liukkaat ja jostain syystä betoluxin maali vähensi liukkautta, mutta nuo metalliset kulmapalat ovat sitten sitäkin liukkaammat! Portaissa oli se musta liukuestetarra (kurkkaa vanhoihin kuviin), ja sen jätin tuonne maalien alle mikä on aivan loistavaa, että karhennetta löytyy. Se mitä vielä teen niin laitan myös metallisten kulmapalojen päälle läpinäkyvää liukuestetarraa, (odottavat jo laittamista!) koska ne ovat oikeasti tosi vaarallisen liukkaat (vaikka näissäkin maali vähensi liukkautta!).

   Alunperin meidän piti poistaa ne metallit ja tehdä sellaisesta pyöreästä puutavarasta tilalle vanhanaikaisen näköiset palat, mutta koska noihin hommiin tarvitsen aina ulkopuolisen tekijän ja puutavarakin maksaa ja budjetti alkaa olemaan nolla niin maalasinkin vaan portaat ja lisään sen tarran niihin :) Näillä päästään taas jokunen vuosi eteenpäin!

   Kauniit tuli ja ollaan tosi tyytyväisiä pienen budjetin remppaan.
   Mukavaa loppuviikkoa Kristiina :)

   Poista
 2. Tulipa ihanat portaat! Pienen budjetin rempat on niitä parhaita: kaikki itsetehty on yleensä harkittua ja lopputulos näin ollen toivotun mukainen. Bonuksena voi kehuskella karttuvilla remppataidoillaan:)

  VastaaPoista
 3. Kaunista, ja niin valoisaa!
  Kivaa viikonalkua sinulle!

  VastaaPoista