tiistai 23. syyskuuta 2014

Pojan huoneen remonttia!

Täällä tosiaan aloiteltiin viime viikolla remontti pojan (sekä tytön) huoneissa, mutta ensin teimme pojan huoneen valmiiksi!

Yksi seinä sai uuden tapetin (Regatta Crew 136457) ja muut seinät maalattiin vaalean harmaan sävyllä (Höyhen). Laminaattilattia maalattiin ensin Otexin tartuntapohjamaalilla ja sen jälkeen kaksi kertaa Betoluxin Akvalla (maalarinvalkoinen) mikä on ihanasti ihan pikkuisen harmahtava! Kylläpäs huone muuttui ihan täysin! Tykkään :D

Puhelinkuva
Arvatkaas vaan olivatko ranteet höllinä ja selkäsärky mitä kamalin kun se oli jo valmiiksi kipeä rappusissa kaatumisesta.

Huone näytti ennen tältä... eli sinne oli vaan nostettu huonekalut ja lelut ilman pintaremonttia
Myös ihania löytöjä on tehty huoneeseen, joista taasen myöhemmin lisää ;)

Muistakaa edellisen postauksen ARVONTA!!!

Chao!

2 kommenttia:

  1. Ihana tuli huoneesta! HItsi kun uskaltais maalata parketin... MUT MEILLÄ ON KOIRA. Oppiskohan se käyttää liukuestesukkia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Arvaa mietinkö uskalletaanko maalata laminaatti, mutta hyvä siitä tuli ja jos nyt jonkun vuoden kestäis niin hyvä niin! Hihii koira liukuestesukilla :D kannattaa muuten kysellä onko kellään kokemuksia maalatusta parkettilattiasta jos on koira kotona... Ainakin puulattiassa elämisen jäljet ovat vaan kauniita!

      Poista