torstai 4. syyskuuta 2014

Kesä?

Syyskuu... ja ihanat ilmat palasivat!!! Mittari näyttää +32 astetta... juu..u ihan totta, vaikka aurinkohan siihen paistaa, mutta kyllä tuo peruslämpötila on lähes +20 astetta! Nautitaan nyt näistä keleistä vielä kun voidaan! Pitkä pimeä talvi on joka tapauksessa edessä ;) Muistan viime vuonna tähän aikaan Espanjassa kun ikävöin monen vuoden jälkeen Suomen syksyä! No täällä nyt sitten ollaan, eli meinaan nauttia syksystä täysin siemauksin enkä ole kyllä sateistakaan valittanut ja ihanaa kohta alkavat illat pimentyä ja pääsee polttelemaan kynttilöitä. Ja arvaattekos ihan mun lempparia on kun sade hakkaa makuuhuoneemme kattoikkunaan!!! Syksy <3

Palataan takaisin kesän muistoihin tällä kertaa. Kylläkin jo jonkin aikaa sitten kävivät ystävät Helsingistä kyläilemässä ja toivat kauniita ruusuja!
Herkuteltiin myös ihanan kesäisellä brita-kakulla! Nams niiiiiiin mun lemppari kakku :)


Oli kyllä mukava viikonloppu ja kuvat vievät aina mukavasti takaisin muistoihin. 

Voih nyt kun saisi palan tuota kakkua :D No kahvikuppi riittänee, jotta mahamakkarat saisivat kesän jäljiltä kyytiä ja onhan tuo meidän pikkuinenkin vasta 5kk eli kait nuo ylimääräiset kilot joskus tuosta lähtevät...

Jeps, mutta nautitaan syksystä ja syyshaleja kaikille <3

8 kommenttia:

 1. Ihanan pirtsakat ruusut :-) Ja ihanan lämmintä on ollut täällä Alankomaissakin. Olen kyllä nauttinut olosta täysillä, silloin kun ei ole tarvinnut istua toimistossa neljän seinän sisällä ;-)
  Hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli ja kummasti nuo keltaiset ruusut piristivät :) Vieläkin ihanat ilmat jatkuvat ja kyllähän se hyvillä keleillä tekee tiukkaa istua neljän seinän sisällä kun haluaisi vaan nauttia auringon lämmöstä :) ja kiitos samoin mukavaa viikonloppua sinne myös!

   Poista
 2. Kauniin väriset ruusut. Nautitaan syksyn lämmöstä.
  Kivaa viikonloppua Puutaloon !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nyt nautitaan lämpimistä ilmoista :) ja kiitos samoin mukavaa viikkoa sinne myös!

   Poista
 3. Kaunista ja tuo herkkukkakku näyttää niin hyvältä...Ihana blogi löytyi täältä muutoinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja se on niin hyvää :D Tervetuloa mukaan puutalon menoon!

   Poista