lauantai 27. syyskuuta 2014

DIY - Pulpetti

Moikkelis vaan!

Ensin kiitos kaikille arvontaan osallistuneille :) Täällä niitä arvotaan piakkoin....

Pojan huoneeseen etsin pitkään sopivaa pulpettia. Ensin etsin puista vanhaa pulpettia, mutta ne olivat liian isoja tuohon huoneeseen. Sitten Tori.fi:ssä tuli vastaan tämä pulpetti mikä sattui olemaan lähellä kotia ja hintapyyntö oli vain 5e!!! No joo ystävällinen omistaja toi sen vielä minulle kotiin saakka, joten annoin 10e hyvästä kaupasta :)

Liitutaulumaali esiin ja maalaushommiin... Ensin maalasin pulpetin Otexin tartuntapohjamaalilla ja sen jälkeen kahteen kertaan liitutaulumaalilla ja vitsit oon tyytyväinen lopputulokseen ja niin on poikakin :)

Huomatkaa, että kuva pulpetista pojan huoneessa on ennen remonttia, joten vielä kun saamme tuon huoneen laitettua valmiiksi näätte pulpetin "uudessa ympäristössään" :D

Pahoittelen, kuvat ovat puhelinkuvia, mutta kun täällä tapahtuu niin paljon niin aina ei ole aikaa kaivaa kameraa esiin!!!


Muutakin uutta on poitsun huoneeseen hommattu ja maalattu.... 

Nähdään taas ja mukavaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Tosi näpsäkkä, olisin saanut myös noita uudempia pulpetteja. En ottanut vastaan kun en keksinyt siitä mitään! ÄH! Nyt harmittaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi ei :( Ehkä niitä tulee vielä vastaan!
   Meillä tuo oli tarpeeksi siro huoneeseen ja tykkään kybällä tuosta liitutaulumaalista. Pulpetin sisäkanteen poitsu voi kirjoittaa/piirtää mitä haluaa ja nyt se sopii hyvin huoneen uuteen värimaailmaan :)

   Terkkuja täältä!

   Poista
 2. Pulpetista tuli hieno, ihan kuin eri esine!

  VastaaPoista
 3. Söpöä tuunausta, toimii hyvin ja lisäksi tuli hienoa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Te ihanat kommentoijat :) Sitä aina ilahtuu kun saa jotain kommenttia näihin "yksin" höpöttelyihin <3

  VastaaPoista