lauantai 14. kesäkuuta 2014

Uusittu eteinen!

Vahingossa löytyi mieleinen kaappi eteiseen! Ensin lähdin Ikeaan katsomaan löytäisinkö joko lastenhuoneeseen tai eteiseen sopivaa lipastoa. Lastenhuoneeseen olisi löytynytkin sopiva lipasto, mutta sitten mua jäi vaivaamaan hinta ja se, että kuitenkin haluaisin mielummin eteiseen uuden lipaston ja tuon eteisessä olevan lipaston voisi siirtää lastenhuoneeseen. Eteisen lipasto kun on mielestäni liian korkea siihen tilaan. Onneksi en kuitenkaan ostanut mitään... Parempi etsiä rauhassa kuin katua!

Illalla lähetin ystävälleni viestin sattuisiko hänellä olemaan jotain valkoista lipastoa myynnissä koskaanhan sitä ei tiedä ja sattuihan hänellä olemaan parikin ja toisen ajattelin soveltuvan lastenhuoneeseen. Hän myi sen todella edulliseen hintaan ja sain kotiinkuljetuksen kaupan päälle kun tulivat hakemaan tyttöänsä meiltä kotiin :)

Yhtäkkiä sain idean! Kokeilenkin tuota eteiseen enkä lastenhuoneeseen... Ja siihenhän se sopi just hyvin!!! Eteiseen tuli lisää avaruutta ja tapettikin tulee kauniimmin esiin. No joo laatikoitahan me siinä tarvittaisiin, mutta hyllyt sisällä saavat nyt kelvata. Keksin sitten jotain sisääntuloeteiseen...

Tästä voit klikata katsomaan kuvia eteisestä ennen "klik".

Huomaatteko kolmannessa kuvassa on tuolla kylpyhuoneen oven yläpuolella luukku varastoon mikä on maalattu liitutaulumaalilla? Alimmassa kuvassa näkyy hyvin sähkökaappi ja tämä samainen ystäväni ehdotti, että miksi en maalaisi sitä mustalla liitutaulumaalilla! Mitäs mieltä te lukijat olette? Lähdetäänkö sutimaan? Ideaa miettiessäni se vaikuttaakin loistoidealta ja siihenhän voisi kirjoittaa vaikka viestit perheelle lähtiessä kotoota tai mitä vaan mieleen juolahtaa :D Olen joka tapauksessa menossa ostamaan liitutaulumaalia sutiakseni keittiön jääkaapin sillä. Hmm.... Laittakaas omia mielipiteitänne!

Ulkoeteisen portaikosta revinkin jo maton pois ja aloin laittamaan maalarinteippiä listoihin kiinni ja ensiviikon alun homma olisikin portaikon maalaus! Projektiahan täällä riittää, mutta pikkuhiljaa...

Aurinkoista viikonloppua kaikille :)

6 kommenttia:

 1. Tuo eteinen on nyt tosi onnistunut !

  VastaaPoista
 2. Minusta se liitutaulumaali sopisi siihen hyvin jos jätät pienet reunat valkoisiksi kehyksiksi. Anne <3

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä teidän eteisessä, tapetti sopii niin hyvin :)! Ja tuo kaappi on niin passeli tuohon tilaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Tuo tapetti sekä makuuhuoneemme tapetti ovat ihan mun lempparitapetteja <3

   Poista