maanantai 16. kesäkuuta 2014

Meidän piha!

Vihdoinkin olemme saaneet meidän pikkupihan valmiiksi jippiiii :D Musta-valkoisella linjalla mennään unohtamatta pieniä vaaleanpunaisia yksityiskohtia!

Taas saatiin paljon naapuriapua ja aika moni tuota paviljonkia olikin kokoomassa! Teinkin sitten koko porukalle brita-kakkua (oma versio) kahvin kera ja istuttiin iltaa yhdessä. Olipas mukavaa ja kyllä sitä osaa arvostaa kun on mukava yhteisö. Asumisviihtyvyys nousee todella paljon. Varsinkin Espanjan jälkeen on iloinen, että asuu paikassa missä voi jutella ja moikata (tai juoda kakkukahvit) naapureiden kanssa, koska tiedän, että se ei todellakaan ole itsestäänselvyys Suomessa...

Muistinpas ottaa kuitenkin vielä iltamyöhäsellä kuvia teillekin nähtäväksi! Varoitus... Kuvia tulee joka kuvakulmasta ;)

Meidän sisääntulo rappusilta päin kuvattuna.
Kiitos kauniista kimpusta :)

Pellillisestä kakkua jäi vain pala... ja se herkuteltiin tänään!Tänään olenkin ottanut ihan rauhassa kahvitellen kaverin kanssa ja lasten kanssa kotona. 
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille <3

5 kommenttia:

 1. Ylinätti piha. Niin se musta sullekin tulee pieninä annoksina ;) Odotan tapaamista to ja visiittiä myöh teille. Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne <3

   Juu kun asunto löydettiin oli jo sisustusvalinnoissa selvää, että mustaa tulee olemaan! Sitä taitaa olla täällä vähän isompinakin annoksina en ole vielä esitellyt kaikkea ja vielä paljon on kesken ;)

   Poista
  2. Vauva sylissä jäi viesti kesken painoin väärää nappia :)

   Täällä jo odotellaan kyläilemään, mutta ihanaa ensin torstaina nähdään <3

   Poista