lauantai 24. toukokuuta 2014

Ihania yllätyksiä!

Mihin se viikko taas hurahti? Kaikkea mukavaa on tapahtunut ja tehty ja mikä ihanaa ollaan saatu nauttia ihanista helteistä :)

Mukava yllätys yhtenä aamuna oli kun ystäväni oli tipauttanut postiluukusta vauvalle pikkupaketin ja jättänyt ovelle niiiiiin kauniin kukkasen! Alla teillekin kuvat näytiksi!



Taustalla näkyy kaunis Kirsikkapuu tapetti minkä valitsimme eteiseen!


Myös naapurimme yllätys-ilahdutti meitä ennen ristiäisiä kauniilla kukkasella ihanan vaaleanpunaisen ruukun kera ja tietystihän tämä ihanuus sopii täydellisesti sisustukseemme :)



Myös ihanat uudet ystävämme toivat kauniin "tervetuloa sydämen" kotiimme sekä kauniin keltaisen kukan. Tuliaiset sopivat ihanasti kotiimme ja he eivät ennen olleet edes käyneet meillä eli aika osuva tuliainen :) Valitettavasti kukasta puuttuu kuva, mutta ehkä seuraavassa postauksessa!



Viikolla vietettiin mm. pojan päiväkodissa kevätjuhlia ulkoilun merkeissä. Käytiin myös kaupoilla ja silmälasitkin sain valittua sekä vihdoin ja viimein aurinkolasit vahvuuksilla! Niistä sitten lisää kun tulevat.

Eiköhän aloiteta viikonlopun vietto... Aurinkoa sinne myös!

4 kommenttia:

  1. Ihania muistamisia olette saanee! Tuo mekko ON vaan niin suloinen..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on tuo mekko on aivan ihana oikein odotan että pääsen pukemaan sen vauvan päälle :)

      Poista
  2. Hei ja terveisiä aurinkoiseen Turkuun :-) Ihanan söpön pinkin hortensian olet saanut. Meillä siirtyisi heti kukkimisen jälkeen puutarhan puolelle perennaksi, mutta en ole varma selviääkö Suomen talvista?! Hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Ristiäisenne kuulostivat lämminhenkisiltä:)
    Suloinen mekko ja tuo sydän on myös kaunis ja tietysti vaaleanpunainen hortensia astiassaan.
    Kiitos kauniista sanoistasi blogissani!:)
    Hyvää pyhäpäivää!:)

    VastaaPoista