tiistai 6. toukokuuta 2014

Uusi elämä?

Uusi blogi uusi elämä? No ei nyt ihan sentäs, mutta nyt oli uuden blogin aika! Entinen blogini kuului niin vahvasti Espanjassa asumiseen, että en koennut mielekkääksi jatkaa sen kanssa. Lisäksi siellä puolella olin keskittynyt lähinnä sisustuskuviin ja sekään ei enään tuntunut mielekkäältä, joten eiköhän aloiteta tämä elämä täällä :)

Lyhyesti kerrottuna muutimme joulukuussa takaisin Suomeen ja elämän muutos sekä muutto raskaana olikin sitten oma lukunsa. Asuimme muutaman kuukauden vuokralla kunnes löysimme oman asunnon. Se tarkoitti sitten toista muuttoa ison masupallon kanssa ja taas pakkaamista!!! Lisäksi uuden asuntomme remontti alkoi samana päivänä kun minulla oli laskettu aika, siinä sitten jännäsin pääsenkö selittämään remppamiehille mille seinälle tulee mitkäkin maalit ja tapetit!

Tyttövauvamme syntyi kuitenkin edellisenä päivänä ennen laskettua aikaa (perjantai aamuna). Sunnuntaina pääsin sairaalasta kotiin ja maanantai aamuna pääsin piipahtamaan uudella asunnolla kertomaan tapettien paikat :) Siitä vajaa kaksi viikkoa ja pääsimme muuttamaan uuteen kotiin. Vieläkään kaikkea ei ole tehty valmiiksi kun sitä lottovoittoa ei jostain syystä tullutkaan ;) mutta tärkeimmät asiat on kuitenkin tehty ja olemme onnellisesti päässeet asettumaan meidän unelmien kotiin.

Tästä se alkaa... Puutalon elämää!!!


10 kommenttia:

 1. Ihanaa kun jaksat aloittaa uuden blogin! Pääsen seuraamaan teidän ja kummitytön arkea täältä teidän vanhoilta kotikulmilta käsin. Onnea uudesta blogista! <3

  Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Vihdoin pääsin aloittamaan tämän uuden blogin, vaikka tarkoitus olikin jo kuukausi sitten se aloittaa, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan :D Haliterkkuja <3

   Poista
 2. Ihanaa, että jatkat, otsikosta ensin ajattelin että lopetat kokonaan!
  Mukavaa alkaa seurailla, kiva banneri ja kaikki, niin ja paljon onnea ja haleja prinsessan syntymän vuoksi ja uuteen kotiin kanssa<3 ja uudelle blogille onnittelut myös!

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle blogille! ♥ Mukana seuraillaan. :)

  VastaaPoista
 4. Onnea tyttövauvan vanhemille♥♥ Onnea uudelle blogillesi, mukana ollaan...olenkin miettinyt mihin katosit..:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sari, Mervi ja Irmastiina ihanista kommenteista ja mukavaa kun jatkatte menossa mukana :)

  VastaaPoista
 6. Onnea uudelle blogille!! <3 Seuraillaan jatkossakin :)

  VastaaPoista
 7. Onnea täältäkin! Blogiasi seuraan mielelläni edelleen.

  VastaaPoista
 8. Menossa mukana! Itselläkin bloggaaminen on hyvin harvaa, joten ei paniikkia :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Heli ja Krisse kun pysytte menossa mukana :) ja tervetuloa PuistonKulmanNeitonen menoon mukaan!

  VastaaPoista