perjantai 10. lokakuuta 2014

Pään tuuletusta ja remonttipuuhia!

Viime kuussa pääsin oikein kunnolla tuulettamaan päätä...


Voi mikä fiilis!!! Takaisin hevosen selässä melkein kymmenen vuoden tauon jälkeen!!! Ihanaa ja kiitos siitä kuuluu ystävälle S <3 Sitä ei voi sanoin kuvailla kuinka ihanaa oli ja täytyy kyllä sanoa pikkuisen stressaantuneena, että ratsastaessa ei kyllä ehdi ajattelemaan mitään muuta, joten täydellinen irtiotto arjesta :) Tästä kun saisi tavan niin olisi kyllä paljon pirteämpi äiti kotona, oma pieni aika on kullanarvoista.

Tällä kertaa myös lapset olivat mukana ja pääsivät hevosen selkään ja kyllä tykkäsivät. Arvatkaa vaan haluavatko uudestaan talleille. Saivat myös harjata sekä syöttää omenoita hevoselle. 

Kivaa oli meillä kaikilla ja me kyllä rakastuttiin ihan täysin tuohon ihanaan tammaan :)


Täällä remppapuuhat jatkuvat! Olemme olleet alimman kerroksen kimpussa ja siellä on ihan uudennäköinen huone!!! Pientä juttua vielä ja huone on valmis... Ehkä voisin teille joitain kuvia jo napsasta. Siellä on myös uusi perheenjäsen... piano!!!
2 kommenttia:

 1. Ihana blogi sinulla, liityin oitis lukijaksesi :) Minä en ole uskaltautunut kertaakaan elämässäni hevosen selkään, mutta tänä syksynä sitten aloitti 10v tyttäreni ja 12v poikani ratsastuksen, ja ovat haltijoissaan! :)

  ps. Tervetuloa myös blogiini http://omankodinonnea.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi :) Minäkin kirjauduin heti blogisi lukijaksi!

   Kyllä minullakin on pientä jännitystä ollut vaikka ennen hevostelu oli jokapäiväistä elämää oman hevosen kanssa. Niin tuttua, mutta silti taas moni asia hakusessa! No eiköhän sitä taas asiat mieleen palaudu. On se vaan niin rentouttavaa ja ihanaa <3

   Ihania ratsastushetkiä myös lapsillesi :)

   Poista