perjantai 11. heinäkuuta 2014

Kotimaan Naantali vai ulkomaan reissu?

Kuinka kaunis voikaan olla kesäinen Naantali!!! Ihan kuin olisi ulkomaanreissun tehnyt! Täysin tuttu kaupunki meille kun naapuri kaupungissa asutaan, mutta aina vaan se säväyttää ihanuudellaan! Tietysti meillä oli Espanjan asumis vuodet välissä, joten taukoahan tässä olikin...

Meidän vauvelin kummitäti tuli meille lomailemaan ja tehtiin oikein bussiretki Turusta Naantaliin lasten kanssa. Bussi tulikin heti kauppatorille kun siinä ihmettelimme, että mitenköhän sinne Naantaliin pääsee ;) Autolla kun yleensä liikumme niin ei ole oikein noi bussimatkat tuttuja. Takaisinpäin sattui myös sopivasti kun bussi odotti lähtöään Naantalin linja-autoasemalla eli matkustaminen oli oikein helppoa :)

Ensin käveltiin kauniin puiston läpi satamaan ja suuntana seisovapöytä. Sen jälkeen ihanaan vohvelikahvilaan missä istuimmekin tosi kauan ja sitten lähdimme eri reittiä takaisin bussiasemalle päin ja voi että sentäs oli niin ihnaa ihastella ihania puutaloja matkan varrella.

Kuvapläjäys myös teille...








Cafe Amandiksen vohvelit







Ihanan näköisiä herkkuja täällä kahvilassa! Ensi kerralla menemme tänne kahvittelemaan...















Taas viikonloppu! Mihin nää päivät oikein juoksee? 
Aurinkoista viikonloppua kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Kävin ensimmäistä kertaa elämässäni Naantalissa alkukesästä. Kävelimme satamassa ja ympäri vanhaa kaupunkia, aivan upea paikka! :)

    VastaaPoista