torstai 27. marraskuuta 2014

Keittiön joulufiilistä!

Tänään kesäverhot saivat lähteä ja tilalle tuli talvisemmat verhot ja kylläpäs ne toivatkin mukavasti "lämpöä" keittiöön. Myös punainen tähti pääsi jo ikkunaan!




Viimeksi kun käytiin Helsingissä pysähdyimme syömään Lohjan ABC:lle ja siellähän oli ihania sisustustavaroita! Sieltä lähti mm. mukaan lehtiä varten tuo ihana "Magazine" kori! Nyt keittiönpöytä pysyy siistinä lehdistä :) Myös Pentikin outletista tein mukavan löydön, mutta siitä myöhemmin kuvaa.



Tunnelmallista torstai iltaa :)

lauantai 22. marraskuuta 2014

Vierashuone/työhuone!

Moikka kaikille!

Alimman kerroksen remonttihan tosiaan valmistui jo jonkin aikaa sitten, mutta kummasti on niin kiireistä, että postaus siitä on jäänyt tekemättä. Korjataan nyt virhe ja tutustutaan vähän alimpaan kellarikerrokseen. Ennen ja jälkeen kuvat...



Lähtökohta oli vähän tunkkainen meidän makuun ja halusinkin täysin uudistaa alakerran!

Olohuoneesta laskeudutaan kierreportaat alas.

Työnurkkaus kuvattuna portaiden päältä!

Pianon oikealta puolelta käynti kodinhoitohuoneeseen.

Ihana tiilitapetti <3

Yleisnäkymää! Matto vinossa älä välitä ;)

Työpiste.
Remontissa Työnurkkauksen seinä maalattiin Clas ohlsonin maalilla "Mountain Rock" (tummempi harmaa) ja muut seinät tikkurilan seinämaalilla "höyhen" (aika vaalean harmaa). Vuodesohvan taakse laitettiin pitkälle seinälle niin ihana tiilitapetti (ATV). Seinien laitossa apuna oli Esko kuten yleensäkin ja itse maalasin lattian sekä lattialistat Betoluxin Akvalla "maalarinvalkoinen". Loppujen lopuksi täyden muutoksen saa aika kohtuu kustannuksilla!

Mielettömän hienon ja vielä makuni mukaisen pianon ja pianotuolin löysin edullisesti tori.fi:n kautta! Teistä ei kukaan voi arvata kuinka edullisesti se ostettiin! Kuljetukselle tuli kyllä jonkin verran hintaa piano kun painaa 230kg... mutta sekin hoitui yhden firman "pianopäivillä" edullisempaan hintaan.

Työpisteen puinen työpöytä on läheiseltä kirppikseltä viime kesän löytö, josta maalasin kannen vaan valkoiseksi. Työtuoli Ikeasta ja työpisteen harmaa karvamatto todelliseen löytöhintaan Sotkasta! Musta ihana Ikean korituoli kaverilta edullisesti. Ellokselta lammastyynyliinat, musta päiväpeitto sekä musta peili. Harmaa villaviltti  & tummat tyynyliinat H&M Home. Työpisteen lattiavalaisin Ikeasta. Mustavalkoinen matto (Indiskasta) oli meillä ennen ylimmän kerroksen aulassa ja nyt löysi arvoisensa paikan!
Vuodesohva on ollut meillä jo Espanjassa ja on niin kätevä kun aukeaa 160cm leveäksi.

Vielä etsin tuon mustan peilin alle jotain ihanaa pientä puista pöytää eli tuo pikkuinen pyöreä pöytä on vaan väliaikaisesti siinä!

Tämä ei todellakaan ole mikään yhteistyöpostaus, mutta jos jotakuta kiinnostaa mistä mikäkin on löytynyt niin tulipahan ny listaa tehtyä :D

Vauva nukkuu ja onnistuihan tämä postauksen teko jee!
Ihanaa viikonloppua kaikille <3

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Valkoiset portaat :)

Tässä pari kuvaa valmiista portaista alhaalta päin katsottuna!



Ollan oltu kyllä niin iloisia muutoksesta :)

Tästä vielä remppavaiheen kuviin "klik"!

tiistai 11. marraskuuta 2014

Ihana isänpäivä!

Tulin vaan kertomaan, että isänpäivä oli ihanan rento :)  Mieheni 18v tytärkin pääsi sitä meidän kanssa viettämään ihanaa <3 Vietettiin kotiasussa koko päivä oman perheen kesken, tehtiin nams aamupala ja täydellisen hyvä illallinen ja jälkkäriksi vanhin tytär leipoi iskän lemppari jälkkäriä omenapiirakkaa vaniljavaahdolla.




Eli lyhykäisyydessään rentoiltiin, saunottiin, kokattiin ja syötiin <3

Mukavaa viikkoa kaikille!

torstai 6. marraskuuta 2014

Paljastus...

Iik pakko mun on teille paljastaa....

Keltainen Lukko tapetti tulee tuomaan aurinkoa portaikon seiniin!

Kuva otettu netistä.

Oioioi olen niin rakastunut <3 Ihan vielä ei sitä siihen saada, mutta toivottavasti pian :D Makuuhuoneessahan meillä on sinistä lukko tapettia ja kyllä olen tykännyt. Sitten meillä on lukkoa ja kirsikkapuuta eri väreissä eri seinissä. Tykkään!

Ja hei ulkona sataa lunta!!! Ihana talvinen näky kun katsoo keittiön ikkunasta ulos! 
Ihanaista päivää kaikille <3

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Keittiö ennen / jälkeen!

Hupsista olen ihan unohtanut laittaa näitä kuvia teille!!! Tosiaan nämä muutokset tehtiin jo kun muutettiin eli keittiössä ei ole muuta tapahtunut kuvien jälkeen kuin, että järjestys on pikkuisen muuttunut! Täytyy vielä sitten lisäillä uudempia kuvia kans! Kuvia siis ennen remonttia... ja remontin jälkeen...







 



Jääkaappi sai liitutaulumaalia yllensä!





Tämä remppa tehtiin pienellä budjetilla. Katto maalattiin valkoiseksi, yksi seinä sai tapetin ja muut seinät maalattiin valkoisiksi. Jääkaapin vierestä poistettiin erinäköiset kaapit ja tilalle laitettiin uusvanha astiakaappi. Huuva maalattiin mustaksi! Nämä toteutti tuttu remonttiporukka (itse olin juuri synnyttänyt meidän pikkuisen vauvan)! Myöhemmin kesällä maalasin tuon jääkaapin liitutaulumaalilla.

Haaveissa on isompi keittiöremontti missä saataisiin lisättyä kaappitilaa, koska sitä tarvitaan kipeesti. Uusi lavuaari sekä hanakin olisi toiveissa ja Ikeasta jo katsottuna, mutta vielä ei budjetti riitä, joten näillä mennään toistaiseksi!

Olen kyllä niin tyytyväinen muutokseen sillä budjetilla mikä meillä oli, nyt on meidän näköinen keittiö <3

tiistai 4. marraskuuta 2014

Täällä maalataan portaita...

Remppahommat jatkuu ja eilen sain vihdoinkin aikaiseksi aloittaa ton portaiden maalaamisen! Onneksi, koska nyt jo näkee kuinka kauniit niistä tulee :) Vielä yksi maalikerros puuttuu, mutta tässä jo kuvia! Jes ne eivät ole enään se kodin "rumilus" :D

Alkuun Otexin tartuntapohjamaalia...




Tänään aamulla maalasin ensimmäisen kerroksen Betoluxin Akvaa (maalarinvalkoinen)...


Huomenna vielä toinen kerros ja ihanaa portaat ovat melkein valmiit :) Portaikon seiniin on tulossa tapettia, mutta sitä joudutaan vielä vähän aikaa odottamaan... Kaikkea ei vaan pysty kerralla tekemään vaikka kuinka malttamaton olis! Mut oon jo tosi iloinen jeeeee!!!

maanantai 3. marraskuuta 2014

Vauvan nurkkaus!

Ihana vauvamme nurkkaus, vaikka aika vähän hän omassa sängyssään nukkuu! Mutta hän onkin vain hetken pieni, että saakin olla äitin kainalossa vielä kun viihtyy <3





Muistetaanhan arvostaa rakkaita ja ihania asioita ympärillämme <3