perjantai 17. lokakuuta 2014

Kaaosta ja kauneutta!

Tässä teille todellista remonttikaaosta... Jotenkin tulee aina esiteltyä kuvissa se valmis ja siisti koti, mutta arkeahan tämä on ja siihen kuuluu myös kaaos!

Olen aamun maalannut yläaulan lattiaa. Tänään Otexin tartuntapohjamaalia ja huomenna jatkuu Betoluxin Akvalla maalaus. Kait tämä tästä...

Jotta blogin päivitys sujuisi paremmin remontin ja vauva-arjen keskellä yrittäkää kestää, luvassa puhelimella otettuja kuvia!

Ennen remppaa!

Alakertaan sain kuitenkin viritettyä kausivalot mitkä tuovat iloa tänne remonttikaaoksen keskelle :)


Ehkä joku siellä sentäs osaa vähän rentoutuakin ;) Mukavaa viikonloppua!

keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Koleus ja onni!

Kesästä muisto vaan... Kylmä tuli ja rytinällä! Tänään todellakin kylmyys tuntui luissa ja ytimissä, mutta toisaalta ihanaa, onhan meillä neljä vuodenaikaa mitä osaa taas arvostaa Espanjan vuosien jälkeen!


Meikä päätti jättää tänään remonttihuolet ja kodin kaaoksen taakseen ja lähti kaverin kanssa talleille! Ihana oma aamupäivän hetki hevosen selässä vaikka vielä pientä jännitystä onkin niin eiköhän se taas pikkuhiljaa väisty taka-alalle! 
Ilta menikin veljen vaimon seurassa ja serkukset pääsivät leikkimään keskenään eli aikas mukava päivä. Tyttö jäikin yökyläilemään saas nähdä koska sen saa takas kotia...

Se olis myös niin kuin syysloma! Nautitaan ilman kirpeydestä ja lomasta :)

perjantai 10. lokakuuta 2014

Pään tuuletusta ja remonttipuuhia!

Viime kuussa pääsin oikein kunnolla tuulettamaan päätä...


Voi mikä fiilis!!! Takaisin hevosen selässä melkein kymmenen vuoden tauon jälkeen!!! Ihanaa ja kiitos siitä kuuluu ystävälle S <3 Sitä ei voi sanoin kuvailla kuinka ihanaa oli ja täytyy kyllä sanoa pikkuisen stressaantuneena, että ratsastaessa ei kyllä ehdi ajattelemaan mitään muuta, joten täydellinen irtiotto arjesta :) Tästä kun saisi tavan niin olisi kyllä paljon pirteämpi äiti kotona, oma pieni aika on kullanarvoista.

Tällä kertaa myös lapset olivat mukana ja pääsivät hevosen selkään ja kyllä tykkäsivät. Arvatkaa vaan haluavatko uudestaan talleille. Saivat myös harjata sekä syöttää omenoita hevoselle. 

Kivaa oli meillä kaikilla ja me kyllä rakastuttiin ihan täysin tuohon ihanaan tammaan :)


Täällä remppapuuhat jatkuvat! Olemme olleet alimman kerroksen kimpussa ja siellä on ihan uudennäköinen huone!!! Pientä juttua vielä ja huone on valmis... Ehkä voisin teille joitain kuvia jo napsasta. Siellä on myös uusi perheenjäsen... piano!!!




tiistai 7. lokakuuta 2014

Pitsipöksy

Jo kesällä otettu kuva, mutta olen ihan unohtanut laittaa sen tänne <3


Niin sitä aika kuluu ja neiti täytti jo puoli vuotta! Puolivuotis päivänä itketti ja nauratti kun tavallaan haikeeta, että aika juoksee niin nopeaa kun haluaisi nauttia siitä ihan pienestä tuhisevasta vauvasta, mutta samalla ihanaa nähdä kun neiti kehittyy ja kasvaa omana persoonana. 

Voi näitä rakkaita lapsia <3

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Arvonnan voittaja!

Heipat kaikille ja ANTEEKSI viikko oli niin hurja, että valitettavasti arvonta siirtyi tähän viikonloppuun ja jouduitte odottamaan :(

Mutta vihdoinkin... Arvonnassa auttoi meidän poika ja arvottiin ihna perinteisellä tavalla...





Onnea MERVI!!! Lähetäthän osoitetietosi puutalonelamaa@luukku.com niin saadaan voitto postiin!

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille <3